legea atractiei sau cauza si efect

         LEGEA ATRACTIE UNIVERSALE

 

  Cum poate fi descrisa aceasta lege ?

“Gandirea este o energie creatoare. Ea atrage toate elementele necesare pentru materializarea obiectului asupra careia se focalizeaza. “  Charles F. Haanel 

In aceasta sectiune vom dezvolta amanuntit ce este si cum functioneaza legea atractiei sau a cauzei si efectului, cea mai fundamentala lege existenta ,care ne poate ajuta , daca reusim s-o punem in aplicare, sa ne materializam visele , urmand modelul cartii scrise de Haanel , “The Master Key System”.

 

Legea atractiei, cauza si efectMintea ca principiu creator si puterea inerenta 

Mediul exterior si experientele noastre de viata sunt rezultatul a ceea ce gandim in mod obisnuit sau predominant. Din aceasta cauza , secretul oricarei realizari sta in modul nostru de-a gandi.

Viata din launtrul nostru este controlata de minte iar , daca descoperim viata din interior putem gasi solutii in orice situatie pe care o intampinam. Cu alte cuvinte putem gasi cauza oricarui efect. In aceasta sta puterea mintii , chiar in posibilitatea de a controla si crea tot ceea ce este in jurul nostru.

Ceeea ce vedem in exterior este rezultatul gandurilor noastre , reflectia interiorului nostru. Daca putem redescoperi Izvorul ce alimenteaza in permanenta mintea noastra, care se afla in noi insine , vom descoperi Sursa puterii.

Daca viata noastra launtrica este in armonie , inseamna ca gandurile noastre sunt de asemenea pline de multumire , pace, disponibilitate in ai ajuta pe altii , iubire  iar, din aceasta va rezulta o viata exterioara din ce in ce mai agreabila in care se imbunatatesc treptat conditiile  legat de toate aspectele vietii. Aceasta armonie interioara are la baza tocmai capacitatea noastra de a ne controla gandurile si de a alege in ce fel interpretam situatiile pe care le intampinam. Gandurile din iubire  sunt cele care duc la armonie interioara , iar aceasta se reflecta in exterior.

De-a lungul articolelor cititorii vor avea ocazia sa realizeze,  prin pasii naturali ai rationamentului , cum Intelepciunea care se afla in fiecre din noi are legile ei divine pe care daca reusim sa le aplicam putem evolua intr-o maniera completa si plina de multumiri.

“Viata este o desfasurare , o evolutie , nu un proces de acumulare. Noi nu putem atrage in lumea exterioara decat acele lucruri de care dispunem deja in lumea noastra interioara.”

Charles Haanel ne evidentiaza faptul ca puntea de legatura cu lumea exterioara este mintea obiectiva (cum o numeste el). Cel care controleaza aceasta minte este creierul care ne ingaduie sa comunicam direct cu fiecare parte a corpului nostru prin intermediul sistemului nervos . Acesta la randul sau are o reactie la orice vine perceput de ochi, urechi, nas, maini si limba. Aceasta perceptie cu cat este mai aproape de adevar ne face sa traim senzatii din ce in ce mai placute si armonioase.

Legatura facuta cu lumea din interior este mintea subconstienta iar, organul acestei minti este plexul solar. In interiorul nostru devenim constienti de senzatii ca : bucuria, emotia, teama, respiratia, imaginatia, iubirea etc. In plus subconstientul , dupa cum bine stim, face legatura dintre noi  si Mintea Divina.

Daca reusim sa coordonam aceste doua aspecte ale mintii , atat prezentul cat si voiitorul nostru vor fi controlate de noi.

Majoritatea invataurilor spirituale si stiintifice ne-au demonstrat ca exista o Sursa capabila sa gandeasca . Aceasta Sursa este omniprezenta, omniscienta, omnipotenta si deci se afla in fiecare din noi. Cu alte cuvinte , noi suntem manifestari ale Gandirii Divine care este Sursa a tot ce exista. Totul este inclus in Mintea lui Dumnezeu.

Scopul Creatiei este extinderea . In acest sens Divinul voieste  ca noi, spirite libere , sa dezvoltam Principiul Iubirii dupa care Iubirea insasi  a creat.   

Capacitatea noastra de a gandi reprezinta modalitatea prin care noi ne putem conecta la Sursa noastra si astfel , daca dorim , sa manifestam Gandirea acesteia. ” Se crede ca mintea in sine nu este altceva decat o forma subtila de energie statica din care se naste o activitate numita gandire ” Walker. Gandirea reprezentand faza dinamica a mintii in timpt ce mintea in sinea ei este statica (linistita) .

Mintea Divina contine in ea insasi tot ce putem vedea si tot ce nu putem vedea cu ochiul fizic, tot ce puten auzi si tot ce nu putem auzi cu urechile corpului deoarece este atotstiutoare, omniprezenta si omnipotenta. Aceasta putere se afla in fiecare dintre noi , fiind noi insine creatii ale Mintii.  Aceasta implica adevarul ca orice gand pe care il genereaza mintea umna , are tendinta sa se materializeze intr-o forma corespunzatoare. Deci gandul reprtezinta cauza si orice conditie exterioara reprezinta un efect. Din punctul acesta de vedere , este foarte important sa  ne controlam gandurile pentru a ne putea controla viata exterioara.

Puterea se naste in interiorul fiecaruia dintre noi, se afla sub controlul nostru si se dezvolta prin exercitiu voluntar al principiilor exacte.

Cine intelege aceasta lege in adancul ei, iar prin repetitie ajunge sa isi controleze gandurile, acela poate aplica mecanismul acesta oricarei conditii exterioare. Cu alte cuvinte, poate coopera in mod constient cu legea atractiei , care reprezinta cea mai fundamentala lege care exista.

Din nefericire , marea majoritate a oamenilor traiesc exclusiv in lumea exterioara. Cu toate acestea suntem in timpuri de schimbari majore si tot mai multi sunt cei care se indreapta spre interior realizand ca fara aceasta lume launtrica , cea exterioara  nu ar putea exista. Lumea launtrica este creatoare si tot ce exista in vietile noastre exterioare a fost mai intai creat in interior.

Pentru a putea avea succese si realizari este esential sa intelegem care este relatia dintre aceste doua lumi.Lumea interioara este cauza, iar cea exterioara efectul. Daca dorim sa schimbam efectul atunci trebuie sa ii schimbam mai intai cauza.

Viata nu poate fi exprimata in absenta mintii. Tot ceea ce vedem reprezinta o manifestare mintii din care si cu ajutorul careia au fost create toate cate sunt, care sunt extinse apoi mereu.

“Noi traim cu totii intr-un ocean insondabil alcatuit din aceasta substanta plastica a mintii, care este de-a pururi vie si activa. Ea este de o sensibilitate extrema, luand diferite forme, in functie de cererile mintii. Gandul reprezinta matricea sau tiparul prin care se exprima aceasta substanta.”

Daca intelegem si aplicam practic aceasta lege, vom inlocui ignoranta cu intelepciunea, dezacordul cu armonia, tirania cu libertatea si sarcia cu abundenta.

“Noi vorbim adeseori de legea gravitatiei, pe care consideram ca o intelegem din punct de vedere stiintific, dar ignoram o alta lege la fel de minunata a manifestarii: legea atractiei care actioneaza in lumea gandurilor. Noi suntem familiarizati cu minunata manifestare a legii care  atrage si sustine laolalta atomii din care este alcatuita materia, recunoastem puterea care atrage corpurile pe pamant si care mentine corpurile ceresti pe orbitele lor, dar inchidem ochii in fata atotputernicei legi care atrage catre noi lucrurile pe care ni le dorim sau de care ne temem, construindune astfel o viata sublima sau de cosmar.

Atunci cand vom ajunge sa intelegem ca gandul este o forta sau o manifestare a energiei care are o putere magnetica de atractie, noi vom realiza enorm de multe lucruri in viata noastra, pe care pana atunci nu le-am inteles.”

Vibratia gandului 

de WILLIAM WALKER ATKINSON

 

Su Tesisatçısı

Evlerinizde bulunan Su Tesisatçısı zaman için de aşınması ve böylelikle tesisat üzerinde kaçakların meydana gelmesi ile birlikte, özellikle evleriniz içerisinde istenmeyen durumlar ve görüntüler olabilecektir. Bu nedenle doğru zamanda, doğru firmalar ile çalışmanız sizin için hem sorunlarınızdan en hızlı şekilde kurtulmanızı sağlamış olacak ve hemde doğru firma sayesinde en az maliyet ile en uygun fiyatlara sizlerde sorunlarınızı aşmış olacaksınız. Konu ile ilgili olarak yapmış olduğumuz araştırmalar ile birlikte, görebiliyoruz ki sizlere vermiş oldukları hizmetler ile birlikte, günümüzde sizlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan ve özellikle Su Tesisatçısı bulma konusunda uzman olan Mavi Ay Tesisat ile sizlerde istediğiniz gibi sorunlarınızı aşabilecek ve en iyi Su Tesisatçısı ile çalışmanın sizlerde avantajlarını yaşayabileceksiniz. Böylelikle sizlerde istediğiniz gibi su sorunlarınızı en hızlı şekilde aşabilen ve üstün teknoloji cihazları ile sizlere en iyi hizmetleri veren firma aracılığı ile istediğiniz gibi en iyi Su Tesisatçısı işle çözebileceğinizden dolayı, hemen sizlerde firmanın www.maviaytesisat.net internet sitesine girerek, sizlere sağlanan imkanları ve kaliteyi sizlerde inceleyebilirsiniz. Böylelikle sizlerde tercihlerinizi firmadan yana kullanarak en hızlı şekilde su kaçağı bulma ve su kaçağı tespiti yaptırarak, tesisatınız üzerinde yenileme işlemini yaptırabilirsiniz. Özellikle kullanmış oldukları üstün teknoloji cihazlar sayesinde, kırmadan Mavi Ay Tesisattespiti yapıyor olmaları nedeni ile sizin için tesisat maliyetlerini daha aza indirmek mümkün olacaktır.

Su Kaçağı bulma

Koli

Uzun yıllardır Kolide faaliyette bulunduğumuz mukavva sektöründe müşterilerimize en iyi hizmeti verme çabasınde olan Koli Ambalaj, kurumsal kimliğinden, değerlerinden, misyon ve vizyonundan taviz vermeden Oluklu Mukavva Sektöründeki yerini kalıcılaştırmıştır. Koli Ambalaj Müşterilerinden aldığı güçlü geri bildirimler ile makine parkurunu sürekli geliştirerek Oluklu Mukavva Sektöründe her segmente hitap edebilecek konuma ulaşmıştır. Tüm bunlar için kaliteli bir Su Tesisatçısı arayışınıza artık sizlere önermiş olduğumuz firma ile giderebileceğiniz için, hemen firmanın internet sitesi üzerinden sizlere sağlamış oldukları imkanları sizlerde görebilir ve özellikle istediğiniz gibi sizlerde en hızlı şekilde su kaçağı bulma ve su kaçağı tespiti yaptırarak, firma aracılığı ile sorunlarınızı çözebilir ve daha temiz bir tesisata sahip olabilirsiniz. Artık internet teknolojisinin sizlere sağlamış olduğu imkanlar ile birlikte, sizlerde internet üzerinden doğru bir firmaya ulaşarak istediğiniz gibi su kaçağı bulma ve Su Kaçağı tespiti yaptırmak için en iyi Su Tesisatçısı ile hemen sizlerde çalışmaya başlayabilir ve sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Su Tesisatçısı

Türkiyede ve dünyada yasaklı sitelere giriş için kullanılan dns ayarlarını sitemizde güncel olarak takip edebilirsiniz. Şİmdi vereceğimiz dns ayarlarını girerek yasak sitelere giriş Yapabilirsiniz. Dns ayarlarını değiştirmek için nasıl bir yol izleyeceğinizi de resimli olarak Vtunnel anlatıyoruz. NASA için geliştirilen Yangın Söndürücüsü, uzay mekikleri ve uydularda kullanılan dünya çapında patentli ITALYAN teknolojisi MANGIAFUOCCO ile evinize, otomobilinize, işyerinize giriyor…
Mangiafuocco, İspanya, Fransa, Almanya, İtalya, Belçika ve Amerika'daki bir çok kamu ve özel kuruluş tarafından kullanılmaktadır. İtalya'da tüm polis, itfaiye ve ambulans teşkilatının vazgeçilmezi olan Yeni nesil yangın söndürücüsü 

clash of clans hack

arcane legends hack

Fun Run 2 Hack

madden mobile hack no survey

8 Ball Pool Hack

Monster Legends Hack

Trivia Crack

Castle Clash Hack

Fun Run 2 Hack

Castle Clash Hack

Monster Legends Hack

8 Ball Pool hack

game of war fire age hack

World of tanks hack

clash of kings hack

League Of Angels Hack

Adak Ankara

Seo

Dizi izle

Tattoo